Kalandparkok

Zobori Élmény Park, Zalaszabar

GPS koordináta: 46.6410902, 17.1008634

 

Végtelen kalandok várnak rád Zalaszabarban. A kalandparkba érkezve egy igazi kaland-oázis fogadja az idelátogatókat. A hegyre felérve lélegzetelállító panoráma tárul elénk, amely szemet gyönyörködtető látvány, garantáltan mindenkit elbűvöl. A parkban felsorakoztatott játék arzenál pedig gyereket és felnőttet egyaránt magával ragad, csak a naplemente vethet véget a játéknak. Rengeteg beltéri és kültéri attrakciók várja a vendégeket. Beltéren többek közt csúszdapark, játszópark és játszóház, szabaduló szoba, 4D mozi, kültéren pedig kötélpálya, hófánk, vizes játszótér, vízi dodzsem, stb.

 

Márokföldi Kalandpark

GPS koordináta: 46.712826, 16.448585

 

Sportos, izgalmas kalandra vágysz?
Szeretnéd próbára tenni az ügyességed?
Akkor vár a Márokföldi Kalandpark!

Az őrségi drótköteles kalandpályát a Nemesnép szomszédságában lévő Márokföld határában hozták létre. A különböző nehézségi fokozatú, fákra telepített akadályok átlagban 3-4 méteres magasságban találhatók.

Felnőtt- és gyerekpálya, több mint 30 elem, 2 óriás csúszópálya, ügyességi játékok.

Kiváló testmozgás, javítja a koordinációs készséget, erősíti a testet és a lelket egyaránt.

Márokföld település határában várják a szabadidő aktív eltöltésére vágyó kalandorokat, családokat, iskolás csoportokat, baráti társaságokat.

 

Dobronak/Dobrovnik Kalandpark

GPS koordináta: 46.6695868, 16.3391539

 

Muravidék első kalandparkja a Bakonaki-tó körül elterülő gyönyörű erdőben, Dobronak községben található.

A Bakonaki-tó Kalandpark egy ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra és szórakozásra. A kalandpark Muravidék szívében, a Bakonaki-tó körül elterülő gyönyörű erdőben található. Az érintetlen természetben a látogatók 58 elemen próbálhatják ki képességeiket, ebből 7 egyedi elem, amelyek máshol nem találhatók. A kalandpályák kor és képesség szerint vannak rangsorolva, így alkalmas minden korosztály számára. A program időtartama körülbelül 2 óra. A kalandpark közvetlen közelében gyógyító energiapontok, az ismert „Vitus vízforrás” és tanösvény találhatók.